top of page
  • sbcspeeder

JERKOVIĆI OSVOJILI KISKUNHALAS

U subotu 29.07. su predstavnici SBK "Speeder" nastupili na međunarodnom turniru u krosmintonu koji se održao u termama u mađarskom gradiću Kiskunhalasu. Ovo je treća godina zaredom kako se održava ovaj atraktivni turnir na pesku, i iako se ne nalazi u zvaničnom kalendaru međunarodne krosmintonske organizacije, tj. ne donosi bodove na svetskoj rang listi, i te kako je opravdao očekivanja u pogledu organizacije, a i užitka koji pruža kako učesnicima, tako i navijačima!

Boris Jerković je u kategoriji Open stigao do polufinala, kao i Alida Jerković u kategoriji žena, tako da su završili takmičenje u singlu sa bronzanim odličjima. Slobodan Jerković i Vladimir Blanuša su nastupili u kategoriji veterana preko 40 godina, i s obzirom da nisu uspeli da se plasiraju u nastavak takmičenja, razigravali su za utešni plasman. Ovo nije uobičajena praksa na turnirima, već nešto što ovom događaju daje posebnu čar i pruža zadovoljstvo svim takmičarima.

Najveći uspeh postigli su Alida i Boris Jerković, koji su u kategoriji mešovitih parova osvojili prvo mesto! Ovo je najveći uspeh za ovaj dubl sastav, prva titula na međunarodnom nivou.


0 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page