top of page
  • sbcspeeder

Masters turnir u Beogradu

Juče je troje naših "Spidera" nastupilo na Serbian Open-u, turniru Master serije za 1000 bodova: Alida Pašti, Jelena Tanurdžić i Boris Jerković.

Jelena je ostvarila izuzetan rezultat, odličnom igrom je osvojila bronzano odličje! Izgubila je jedino od svetske igračice broj 1, Jasmine Keber iz Slovenije u grupi, a u polufinalu od svetskog broja 2, Mađarice Agnes Darnyik. Ovo je najveći uspeh našeg kluba, nadamo se da će Jelena nastaviti sa dobrim rezultatima i na Svetskom Prvenstvu gde će nastupiti u junu.

Alida Pašti se nije odigrala kako ume ali je svakako vidan napredak i pitanje je vremena kada će i ona krenuti sa pobedama. Ona je u grupi izgubila sva tri meča, ali treba napomenuti da su sa njom u grupi bile Agnes Darnyik i srpska igračica br.1 - Gordana Nagulić.

Boris je u prvom kolu tesno izgubio od Ivice Vaskovića, a u drugom od Slovenca Robija Titovšeka, koji su takmičenje završili tek u polufinalu. Poslednji meč u grupi, Boris je pobedio hrvatskog takmičara Kristijana Pažmana. Boris će takođe nastupiti na predstojećem Svetskom Prvenstvu sa Jelenom, 13-15. juna u Berlinu.



0 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page