top of page
  • sbcspeeder

Boris izabran u upravni odbor ICO

U noći između srede i četvrtka održana je vanredna onlajn sednica predstavnika nacionalnih krosminton saveza i međunarodne krosminton organizacije (ICO). Povod sednice bio je pandemija virusa COVID-19 i njene posledice. Alida i Boris Jerković su učestvovali kao predstavnici SBSS.

Svi učesnici su u najkraćim crtama podneli izveštaj o trenutnoj situaciji i o tome na koji način funkcionišu savezi i klubovi tokom pandemije a zatim se raspravljalo o zamrzavanju rang lista i (ne)održavanju EP početkom 2021. Zaključeno je da će biti proverena mogućnost zamrzavanja lista od februara ove godine ili zamrzavanje lista na dalje u smislu gubljenja bodova ali da će eventualno dodavanje bodova biti omogućeno za turnire ranga 100 bodova. Moguć termin održavanja EP je kraj marta 2021.godine, ukoliko bude uslova u međunarodnoj zajednici.

Na sednici je i zvanično objavljeno da je Boris postao deo upravnog odbora ICO (executive board member). Veliko nam je zadovoljstvo što mu je ukazana čast da bude deo najviše institucije našeg sporta.

4 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page